ART artstudio JORINDE JONKER

English

Workshops

Welkom bij ART artstudio JORINDE JONKER.

Altijd al eens willen proberen te tekenen en schilderen? Zin om een bepaalde plek met andere, kunstzinnige ogen te bekijken? Wil je leren hoe je iets vastlegt op het platte vlak? Zou je graag je beeldende vaardigheden verder willen ontwikkelen? Of loop je tegen bepaalde beeldende problemen aan?

ART artstudio JORINDE JONKER biedt diverse workshops. Een kortlopende cursus is ook mogelijk.

1. Het ontwikkelen van specifieke beeldende vaardigheden.

Teken of schilder je graag? Kun je wel advies gebruiken? Of heb je gewoon zin om een middagje op locatie te tekenen onder begeleiding? Voorbeelden van beeldende vaardigheden zijn perspectief tekenen, contrasten inzetten ter versterking van je beeld, naar waarneming werken of kleuren leren mengen en ermee werken. Maar neem gerust contact op als er iets anders is wat je zou willen leren.

2. Combinatie kijken naar kunst en een beeldende activiteit.

Het is bij het ontwikkelen van beeldende vaardigheden goed om je te laten inspireren door Kunst. Hoe hebben kunstenaars bepaalde beeldende problemen opgelost? Hoe komt het dat een kunstwerk de aandacht vraagt of juist niet? Welk concept ligt aan kunstwerken ten grondslag? Waarom spreekt het ene wel en het andere niet aan? Kun je naar kunst leren kijken? Naar aanleiding van wat je ziet werk je aan een beeldend werkstuk. We kunnen daarbij uitgaan van zowel de techniek, als het concept, afhankelijk van waar de interesse naar uitgaat.

3. Het maken van een groepswerk

Soms is er een speciale gelegenheid en wil je eigenlijk iets bijzonders doen. Dan kun je ervoor kiezen met elkaar een kunstwerk te maken. Wellicht ben je bezig met een vrijgezellenfeest en wil je de aanstaande bruid een met elkaar gemaakt schilderij geven. Of je zoekt een mooie workshop voor je collega's, tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding. Misschien neemt er iemand afscheid of wil je een bijzondere middag met je familie beleven. De mogelijkheden zijn heel divers en elke workshop is aangepast aan de gelegenheid, het bedrijf, de relatie tussen personen en het doel.


Er wordt gewerkt op locatie of in het atelier.

Prijs: vanaf 55,- p.p., exclusief kosten materiaal en evt. toegangsprijzen naar musea.

Datum en tijd: op afspraak.

© Jorinde Jonker